Din ciclul  ” doar universul si prostia sunt infinite, iar de univers nu sunt sigur”(Einstein), am gasit niste pseudo-stiri care pot fi oricand bancuri foarte bune.

 Fumatul ucide până şi căţeii

Un căţel de 24 de ani dependent de tutun a murit din cauza viciului său. Patrupedul, pe numele său Generalul Edi, mesteca jumătate de pachet de ţigări pe zi, încă de când era doar un pui, a povestit stăpânul său, austriacul Wolfgang Treirler. Generalul Edi mesteca tutunul şi hârtia cu foarte mare plăcere, după care îşi plimba puţin prin gură şi filtrul, pe care îl scuipa ulterior. 

Căţelul mergea zilnic la tutungeria lui preferată, de unde îşi procura ţigările. Şi acest lucru i-a fost fatal: în timpul unei astfel de plimbări, el a fost lovit mortal de o maşină.

…concluzia ar fi ca traversatu strazii e mai periculos decat fumatul??? 

 Adolf Hitler nu primeşte tort!

Un cuplu de americani s-a înfuriat foarte tare după ce reprezentanţii unui supermarket din New Jersey au refuzat să inscripţioneze numele băieţelului lor pe tortul aniversar. Heath şi Deborah Campbell nu au vrut decât un tort obişnuit, pe care să scrie “La mulţi ani, Adolf Hitler!”. 

Cei doi nu au vrut să facă o glumă, ci chiar acesta este numele fiului lor, care a împlinit 3 ani. Cuplul mai are două fetiţe, pe nume JoyceLynn şi Aryan Nation – aceasta din urmă împlineşte doi ani în februarie şi nu a primit nici ea un tort inscripţionat, tot din cauza numelui, care s-ar traduce “naţiune ariană”.  

Părinţii susţin că nu sunt neonazişti şi că ei mici nu au nicio vină, iar reprezentanţii magazinului i-au nedreptăţit. În tot acest scandal, un singur lucru rămâne cert: micuţul Adolf Hitler nu va avea o viaţă prea uşoară… chiar dacă va primi până la urmă tort

… Cat de nebuni trebuia sa fie oamenii astia, deja il compatimesc pe saracu pusti. Imaginati-va la scoala, ora de istorie, capitolul nazism:))

 Alo! Vine trenul!

O americancă s-a blocat cu maşina pe şinele de cale ferată, între bariere, după ce acestea au coborât. Văzând trenul care venea cu viteză drept spre ea, femeia a sunat repede la 911 (serviciul de urgenţă), ca să întrebe ce să facă. 

Operatorul a sfătuit-o să se dea repede jos din maşină, dar nu a mai primit răspuns, căci convorbirea s-a întrerupt când trenul a trecut peste telefon…

Asta e deja tipic american cu toate filmuletele lor „how to”…daca avea net pe aproape, pariu ca dadea pe google „how to survive a train accident?”

sursa si altele asemanatoare  http://www.bihoreanul.ro/magazin/cola-este-doar-o-bautura-nu-un-contraceptiv-top-5-antistirile-saptamanii-3673350

Reclame