In aceasta perioada de framantari ecologice si trenduri „verzi”, pe http://www.new7wonders.com/ se deruleaza campania de selectare a celor 7 minuni naturale ale lumii.

Dupa ce in 2007 s-au stabilit cele noi 7 minuni ale lumii, acestea fiind:  Machu Picchu ( Peru), Statuia lui Iisus( Rio de Janeiro- Brazilia), Colosseum-ul(Roma- Italia), Marele Zid Chinezesc(ghici de unde…),  Piramida de la Chichen Itza( Peninsula Yucatan), Taj Mahal( India ) si Petra( Iordania),  acum doi ani s-a pornit campania de alegere a celor 7 minuni naturale ale lumii moderne.  Etapa prezenta e destul de avansata, 271 de locatii fiind calificate, urmatorul pas fiind alegerea a 77 de posibile minuni.

Printre acestea, doua ne-ar interesa in mod direct.  Prima ar fi Dunarea, desi e considerata in intregimea ei, ca nominalizata multinationala. Ne mai putem mandri cu Parcul National Retezat, care a strans suficiente voturi pentru a se califica pana in stagiul actual al campaniei. Ca sa il pastram acolo unde merita, puteti vota aici:  http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/

Aveti nevoie de cateva minute, de o adresa de mail valida si de o rapida inregistrare ca user(nu primiti spamuri, garantez) putand vota o singura data intr-o faza a campaniei, cate 7 nominalizari.

Descrierea minunii noastre…si dovada ca nu vorbesc aiurea;))

http://stirileprotv.ro/bin/front.php?section_id=18&video_section_id=&media_id=60225749

Anunțuri